InnoMatch

Rabobank & ZWINC

InnoMatch: Hét Matchmaking Event voor Start-ups en Ervaren Ondernemers

Om innovatie in regio Zwolle een boost te geven organiseren Rabobank en ZWINC op vrijdag 28 juni InnoMatch. Hét matchmaking event voor start-ups en gerenommeerde ondernemers. InnoMatch heeft tot doel start-ups te ondersteunen bij hun uitdagingen door hen te koppelen aan ervaren ondernemers. Deze ondernemers kunnen hun expertise, middelen en/of netwerk beschikbaar stellen voor een volgende stap.

Tijdens InnoMatch krijgen 5 start-ups de mogelijkheid om hun vraagstuk te delen. Vervolgens kunnen ondernemers zich aandienen als ze denken dat zij de ondernemer kunnen helpen.

Programma
13.45 uur | Aanvang
15.30 uur | Einde

Het programma wordt gepresenteerd door Jenneke Palland, Business Develop Manager Rabobank.

Voor Start-ups
Loop jij rond met een vraagstuk waarbij een ervaren je ondernemer je mogelijk kan helpen? Dien je vraagstuk vóór 31 mei in via https://zwinc.nl/innomatch en maak kans om te pichten op InnoMatch!

Voor Ondernemers
Wil jij als ervaren en gevestigde ondernemer uit Regio Zwolle een actieve rol spelen om start-ups uit de Regio verder te helpen met hun innovatieve vraagstuk? Laat het ons weten via jenneke.palland@rabobank.nl  

Biografie

Zowel Rabobank als ZWINC richten zich op het versterken van het ondernemersklimaat in regio Zwolle.

Rabobank geeft hier invulling aan door te investeren in de toekomstbestendigheid van ondernemers. Met het thema innovatie focussen ze op de toekomstbestendigheid van ondernemers. Nieuwe businessmodellen, nieuwe producten en diensten en de impact van technologische en digitale ontwikkelingen. Zodat ondernemers veerkrachtig zijn en zich aan kunnen passen in de transitie naar een CO2 vrije energie en een circulair businessmodel. Rabobank doet dit door middel van diverse programma’s en kennissessies, het beschikbaar stellen van netwerken en het aanbod van producten.

ZWINC (Zwolle Incubator) is dé plek voor innovatieve startups in de maakindustrie en IT. Vanuit de oude Philipsfabriek in Zwolle helpt ZWINC ideeën uitgroeien tot succesvolle ondernemingen. Hier krijgen ambitieuze startups de tijd om hun innovatie te ontwikkelen, te testen, de markt ermee te betreden en te groeien. Dagelijks worden de mouwen gestroopt voor een mooie toekomst. Groener. Simmer. Beter.