PROTO INNOVATION DAY 2024 STAAT IN HET TEKEN VAN MEESTERSCHAP

Welkom bij PROTO Innovationday! Het kennisfestival van Regio Zwolle waar innovatie, creativiteit en technologie samenkomen. Wij en onze partners geloven dat het delen van kennis en het stimuleren van creativiteit de sleutel is tot het oplossen van de uitdagingen van vandaag en morgen.

Tijdens Innovationday brengen we mensen uit verschillende sectoren en disciplines bij elkaar om kennis en ervaring te delen. We bieden een inspirerende omgeving waar innovators, makers, bedrijven en studenten elkaar ontmoeten en samenwerken aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van maakindustrie, creatieve industrie, ICT/E-commerce, klimaatadaptatie en smart-sustainable living. Onze sprekers en experts delen hun kennis en inzichten over verschillende onderwerpen binnen de vier hoofdthema’s. Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende workshops en demonstraties waar je nieuwe kennis kunt opdoen. Bekijk het volledige programma.

PROTO Zwolle Innovationday is dé plek om te leren, experimenteren, ontdekken en netwerken. Ga je ook mee op een prachtig avontuur vol inspiratie, kennis en creativiteit?