Organiseer je team als een Formule 1-team

Maarten Bode

In de talk “Organiseer je team als een Formule 1-team” wordt uitgelegd hoe technisch gerichte teams hun prestaties kunnen verbeteren door principes uit de Formule 1 toe te passen. Deze principes omvatten onder andere het belang van snelle feedbackloops, het optimaliseren van elke schakel in het proces, en het bevorderen van een cultuur van continue verbetering en innovatie.

Door het team te organiseren met een scherp oog voor detail en een snelle aanpassingsvermogen, net als een Formule 1-team, kunnen teams efficiënter werken en beter inspelen op veranderingen en uitdagingen. Het benadrukt ook het belang van samenwerking, communicatie en het gebruik van data om beslissingen te sturen.

Biografie

Maarten is een gepassioneerde developer die zich richt op het optimaliseren van teams en processen. Met een achtergrond in softwareontwikkeling, gelooft hij dat succes verder gaat dan alleen programmeren. Hij onderzoekt diverse methoden om technische teams efficiënter en effectiever te maken. In zijn talk deelt Maarten hoe Formule 1-principes kunnen helpen technische teams te transformeren en topprestaties te behalen.