Podium: Rode Tent

13:00 - 13:40

Junte en Arnold Bouman in gesprek

Junte Uiterwijk en Arnold Bouman

Community-vorming en beleving met duurzame samenwerkingen, daar draait het bij STORM in Recruitment om. STORM gaat niet voor de standaard route, maar focust op de juiste match tussen kandidaten en bedrijven. Altijd met een moreel kompas als leidraad.

Tijdens PROTO Innovationday gaan Junte (Sticks) en Arnold Bouman (eigenaar STORM) in gesprek over hoe STORM het anders doet dan anderen. Wij willen iets doen voor mensen die iets willen doen voor de wereld, die iets willen veranderen. Je hoeft niet alles te willen veranderen, maar wel met een frisse en nieuwsgierige blik naar de wereld en mens kijken. Die insteek zoeken we bij kandidaten die wij bemiddelen, maar ook bij organisaties.

Biografie

Junte: 

Junte Uiterwijk die we allemaal kennen als Sticks is een rapper uit Zwolle, die bekend werd met Opgezwolle. Daarmee prachtige dingen deed, maar ook daarna nog op allerlei manieren van zich liet horen. Een cd via WeTransfer. Prachtige platen met Dazzled Sticks en Great Minds. Ongelofelijke soloplaten wat ons betreft. Een expo in museum De Fundatie. Als het maar met tekst te maken heeft.

Arnold: 

Arnold Bouman, eigenaar STORM in Recruitment. Meer dan 10 jaar geleden gestart met STORM; uit passie voor ontwikkelen, verbinden en het in contact zijn met mensen. “Ik ben ervan overtuigd dat je dingen moet doen, die leuk, goed en uitdagend zijn. Ik geloof in duurzame relaties en sociale impact. Door keuzes te maken die een bijdrage leveren aan een betere wereld. Wees de verandering die je in de wereld wilt zien”.