Podium: Spoorpodium

15:00 - 15:40

De 4 principes van een innovatieve bedrijfscultuur

Arjen Banach

De 4 principes van een innovatieve AI-bedrijfscultuur

We zitten midden in de vierde industriële revolutie, die helemaal draait om technologie. Waar sommige bedrijven zich nu al compleet onderdompelen in de wereld van AI en digitalisering zijn veel organisaties nog afwachtend rondom deze ontwikkelingen, en dat is begrijpelijk. AI en digitalisering komen opeens overal opzetten en dat zorgt voor onduidelijkheid en zelfs spanning. Wat moeten we er mee en vooral waar beginnen we dan?

In deze keynote gaan we AI en digitalisering afpellen zodat er hele praktische stappen overblijven die iedere organisatie morgen al kan zetten. Want over de toekomst van ons werk is veel onduidelijk behalve dat we anders zullen gaan werken. AI en digitalisering gaan ons in staat stellen om onze manier van werken slimmer, beter en leuker te maken, in nagenoeg alle sectoren (o.a. zorg, onderwijs, overheid).

Waarschuwing: deze keynote is geen sneltreinvaart langs 100+ uiteenlopende AI-ontwikkelingen. We kijken niet van buiten naar binnen maar juist andersom. Het vertrekpunt is jouw organisatiecultuur. Is deze klaar om kleine stappen te zetten in het omarmen van de technologie…?

Biografie

Arjen Banach

Arjen Banach is organisatiefuturoloog en een van de meest gevraagde sprekers. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe we werken inspireert hij professionals in binnen- en buitenland middels de vele lezingen die hij jaarlijks geeft. Zijn eerste boek ‘Organisatievibe’ werd genomineerd voor Managementboek van het Jaar. In 2018 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland.