Johan van Marle is een innovatieve ondernemer in de voedingsindustrie, bekend als de oprichter en CEO van Uitgekookt.nl. Dit familiebedrijf heeft de manier waarop Nederlanders hun maaltijden plannen, bereiden en consumeren, revolutionair veranderd.

Geboren en getogen in IJsselmuiden heeft Johan altijd een passie gehad voor koken en ondernemen. Zijn familie bezat een lokale groenteboer, waar hij op jonge leeftijd de basis van de voedingsindustrie leerde kennen.

In 2006 zag Uitgekookt.nl het levenslicht. Onder Johans leiderschap groeide het bedrijf uit tot een van de grootste aanbieders van kant-en-klare maaltijden in Nederland. Uitgekookt.nl staat bekend om zijn verse, gezonde en smaakvolle maaltijden die rechtstreeks aan huis worden geleverd.

Innovatie staat centraal in Johans visie. Hij heeft nieuwe technologieën omarmd om de efficiëntie te verhogen, de kwaliteit van de producten te waarborgen en een superieure klantervaring te bieden. Zijn inzet voor duurzaamheid is ook merkbaar, met initiatieven om voedselverspilling te verminderen en milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen te implementeren.

Johan neemt je mee in zijn ontwikkelingen als ondernemer en hoe hij innovatie inzet.

Al meer dan vijf jaar werkt Hollander Techniek met ondernemende klantenteams; een structuur waarin medewerkers aantoonbaar betrokken zijn, verantwoordelijkheid nemen en ondernemen! Een van de resultaten hieruit zijn de ontwikkelingen op het gebied van 4D-simulatie, ook wel de Digital Twin.

Binnen het project voor Uitgekookt speelt de Digital Twin van Hollander Techniek een belangrijke rol in de productieprocesautomatisering, met als doel maximale distributie-efficiëntie van losse maaltijden. Johan van Marle (Uitgekookt) en Jop Kelderman (Hollander Techniek) vertellen meer over de samenwerking en toepassing van dit systeem van de toekomst.