Kennissessies

Workshops

Live muziek

Food&Drinks

Meet-Up

30 juni

//

Spoorzone

Zwolle

PROTO INNOVATION DAY 2023 STAAT IN HET TEKEN VAN VERANDERING 

Het systeem waarin wij jarenlang geleefd hebben piept en kraakt, verandert en komt in beweging. Moet in beweging komen. De grond onder onze voeten blijkt niet meer zo vast als we altijd dachten. De PROTO Innovation Day, voorheen bekend onder de naam PROTO Kennisfestival, staat daarom dit jaar in het teken van het stimuleren en versnellen van verandering. Verandering binnen de koers van je eigen organisatie, verandering in je werkwijze, gedragsverandering binnen je team en van het individu.

Veranderen is uitdagend en soms ook ronduit beangstigend. Tegelijkertijd biedt de huidige situatie ook een inspirerende kans om het roer om te gooien. Wanneer we de noodzaak van verandering zien en accepteren ontstaat er ruimte voor nieuwe groei, andere groei.
Met de hulp van innovatie, design en ook kunst kunnen we nieuwe perspectieven ontdekken en ons verbeeldingsvermogen inzetten om oplossingen te bedenken voor uitdagingen die we tegenkomen. ­

Tijdens PROTO Innovation Day bezoek je inspirerende lezingen van dé changemakers van vandaag, neem je deel aan uitdagende workshops die jou concreet helpen op weg naar verandering en ontdek je state of the art technologische en duurzame ontwikkelingen van jonge start-ups en vooroplopende bedrijven uit de regio. Ook kun je de PROTO Expo bezoeken waarin afstudeerders en gevestigde ontwerpers en kunstenaars hun werk presenteren aan de wereld.

Klik snel verder voor het programma van PROTO Innovation Day!

TERUGBLIK

PROTO 2022

Tijdens PROTO Art & Design 2022 presenteerden getalenteerde afstuderende mbo- en hbo-studenten en professionals in de kunst en vormgeving hun werk. Ruim 2 weken lang en verspreid over verschillende locaties in Zwolle kon je tentoonstellingen, workshops, lezingen en andere festiviteiten bezoeken. Daarnaast vond op 24 en 25 juni het PROTO Kennisfestival plaats in Spoorzone Zwolle; een heus eigen kennisfestival met een inspirerend programma over ICT/e-commerce, maakindustrie, creatieve industrie en klimaatadaptatie en smart-sustainable living. Bekijk de aftermovie voor een sfeerimpressie!

Partners

PROTO KENNISFESTIVAL

WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Samen met alle partners maken we er een prachtige dag van. Jij kunt ook partner worden door een bijdrage aan het programma of door met een groep mensen naar de Innovationday te komen. Doe je mee? Mail dan naar info@SpoorzoneZwolle.nl