Podium: Mainstage

11:00 - 11:40

Purpose People Practice

Kees Klomp

Kees zal naast zijn verhaal ook in het kader van onze samenwerking met Good Practice samen met Emmelien Regeling van RPP Kunststoffen het podium beklimmen.

Biografie

Kees is geboren in 1968 en getogen in Haarlem.

 

Hij is een hartstochtelijk voorvechter van de Betekeniseconomie en maatschappelijk betekenisvol ondernemen in Nederland. Kees geeft zijn passie gestalte als consultant, mentor, spreker, content-maker en ondernemer.

Na een studie politicologie en communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, is hij bijna 15 jaar werkzaam als marketing-adviseur bij de gerenommeerde internationale adviesnetwerken BBDO, Y&R en TBWA.

 

In 2006 loopt hij vast met mijn maatschappelijk geëngageerde ethiek in het conventionele bedrijfsleven. Het lukt m niet langer om te werken voor bedrijven die alleen maar bezig zijn zichzelf te verrijken; ten koste van de planeet en/of mensheid. Hij beslist dan ook om ontslag te nemen, te verhuizen naar een klein dorpje in Drenthe, en zijn kennis en kunde op het gebied van business development voortaan alleen nog maar te gebruiken om de wereld te verbeteren.

 

Kees heeft in de loop der jaren een enorme hoeveelheid ondernemers geholpen met het (uit)bouwen van hun betekenisvolle bedrijven; dit zowel in de hoedanigheid als adviseur als in de hoedanigheid als mentor.