Zwolle onder water

Friso Visser

Een groot probleem bij Hackathons en andere creatieve initiatieven is dat er volop mooie ideeën zijn maar dat de uitvoering achterblijft. Dat kunnen we niet laten gebeuren bij de resultaten van de CHANGEMAKERS HACKATHON – ZWOLLE ONDER WATER. Een initiatief van Creative Works Regio Zwolle en ZWINC i.s.m. PROTO. In deze sessie bespreken we de resultaten en de acties die nodig zijn om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

MASTERCLASS: ZWOLLE ONDER WATER – DE BRAINSTORM METHODE
De oplossingen tijdens de CHANGEMAKERS HACKATHON – ZWOLLE ONDER WATER zijn ontstaan met behulp van de Brain Fuel methode. Waarom zouden we deze brainstormmethode voor onszelf houden? Friso Visser, Master Of Brainstorms en oprichter van Brain Fuel, deelt de methode.
BONUS: Iedere deelnemer aan deze masterclass krijgt een brainstormdeck t.w.v 90,- zodat je morgen direct ook zelf grote problemen kunt aanpakken.

Biografie

Friso Visser is de oprichter van Brain Fuel. Een ‘brainstormbedrijf’ en community van meer dan 100 facilitators die iedere dag organisaties helpen om tot oplossingen te komen. Gewapend met brainstorms, innovatietrajecten en ontiegelijk veel methodes komt Brain Fuel overal en nergens creativiteit brengen. Van Greenpeace tot Bol.com en van Rijkswaterstaat tot aan Disney.